chat

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

Oldal állapot:

Kapcsolat

E-mail:
radiozz@indamail.hu

Hirdetés:
hirdetes@onefm.hu
hirdetés információk

WEB:
www.radiozz.blog.hu

IMPRESSZUM
itt.

Ti írtátok

ÚJ HONLAP A CLASS FM TÁJÁN!

2010.09.27. 02:42 | JanTSY | Szólj hozzá!

Címkék: rádió honlap közösségi jáksó megjelenés classfm

Waoooo! Mondhatta az aki a napokban a Class FM oldalára lépett. Az eddigi letisztult kellemes kis kultúrált oldal lecserélődött egy egészen más fajta koncepcióra. Az oldal ugyanis átváltott egy közösségi oldalra melyen falak taláhatóak. Az oldalra regisztrálni kell (az első héten több mint 7000 regisztrált volt) és így egy visszaigazolással juthatunk be az oldalba. Az oldalt tulajdonképpen mi látohatók szerkesztjük. Az oldal sok mindent összegyúrva (Facebook, blog, twitter, satöbbi) tartalmaz sok hasznos elemet, a rádiós dolgokon kívül pedig minden felhasználónak van egy saját fala. fiókja, amiben blogolhat, képeket tölthet fel, akár társat is találhat, vagy barátkozhat.
Az oldalon az úgynevezett falakra írhat a fal nyitója illetve ha engedi írhatnak mások is, barátok, vagy akár ismeretlenek is. A faladra kirakhatsz képet, megoszthatsz videót, de írhatsz akár regényt is, amit később az oldal lakói kommentálhatnak is, de akár át is vehetik magukhoz az egész bejegyzéstm kommentekkel együtt. De olyat is lehet, hogy az egész mostani és jövőbeli tartalmakat átveszem... szóval hasznos kis oldal.

Az oldal készítője és üzemeltetője meglepetésként a Class FM egyik legsikeresebb műsorának vezetője Jáksó László Miklós, aki - mint többször is említette . előbb foglalkozott a számítástechnikával, mint a rádiózással.
Az oldal belső kommunikációs levelező rendeszere épp most készül, és minden napra van valami friss gomb, funkció, kép, és megoldás.... Ja igen, és a felhasználók jó kedvűek, és igazán jó barátságok szövődnek.  Jó döntés volt ez a Class FM részéről. Sok sikert Nekik!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://radiozz.blog.hu/api/trackback/id/tr62325860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása